Minor Ondernemerschap> Denken en Doen
Minor Ondernemerschap

De FEWEB Minor Ondernemerschap geldt als een prima voorbereiding op het starten van een nieuw bedrijf en het overnemen van een bestaand bedrijf. Bovendien kwalificeert de student zich, met het volgen en succesvol afronden van deze minor, als een deskundige op het gebied van ondernemerschap.

Sluiten Minor ondernemerschap >
Joint Master Enterpreneurship> Denken en Doen
Joint Master Enterpreneurship

Wil je je specialiseren in ondernemerschap na je bachelor? In Amsterdam kun je de joint Master Entrepreneurship van UvA en VU doen. Je leert om breed, wetenschappelijk onderbouwd naar ondernemendheid en ondernemerschap te kijken. De nadruk ligt hiermee op research based onderwijs. Daarnaast ontwikkel je de mentaliteit en vaardigheden waar ondernemerschap om vraagt.

Sluiten Joint Master Enterpreneurship >
Summerschool Ondernemerschap> Denken en Doen
Summerschool Ondernemerschap

Tijdens de Summerschool werken de studenten binnen een week hun ondernemingsidee uit tot een volwaardig businessplan onder begeleiding van experts van ACE, RABObank en succesvolle ondernemers.

Sluiten Summerschool >

  Over ACE

  Ondernemerschap is dé motor van werkgelegenheid, innovatie en groei. Het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) is de plek voor studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers als het om ondernemerschap gaat.

  Als toonaangevend Center for Entrepreneurship stimuleren we hoogwaardig ondernemerschap door onderzoek en onderwijs. Een missie waaraan we succesvol invulling geven door de krachten te bundelen met vier topuniversiteiten en -hogescholen in Amsterdam: de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU), de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Samen onderneem en bereik je meer!

  Onderzoek | Onderwijs | Venture Lab |

  Direct naar

  spamfuik@vu.nl